Wij gaan verhuizen!

Crowdfunding

Waarom wij gaan verhuizen?
Wij kregen in mei te horen dat de eigenaar van het pand wat wij in Frederiksoord huren, al ver gevorderd was met de verkoop ervan. Dit nieuws kwam geheel onverwacht voor ons. We hadden nog tal van mooie plannen in Frederiksoord. Omdat het niet zeker was of de nieuwe eigenaar het pand ook aan ons wilde verhuren, zijn we alvast op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. Half juni kregen we eindelijk duidelijkheid. Het pand is verkocht en we moeten er in september uit. Dit nieuws kwam als een flinke klap voor ons, aangezien we er absoluut niet op hadden gerekend. En zo snel al! Maar we zijn enorm blij met onze nieuwe locatie Koningstraat 2, aan de markt, naast De Rechter, in Steenwijk!

Wat is het plan?
De winkel in Frederiksoord was een geweldige start, maar we willen graag een stap verder gaan in Steenwijk. Ons doel is om daar een prachtige speciaalzaak voor bier en wijn te openen, waar we mensen gastvrij kunnen ontvangen en samen met hen op zoek kunnen gaan naar mooie bieren en wijnen.
Het wordt een plek waar we onze kennis kunnen delen door middel van workshops en cursussen. Bovendien gaan we een locatie van de Wijnstudio openen, waar we erkende wijncursussen kunnen aanbieden. Daarnaast willen we de prachtige, oude gewelfde kelder gebruiken om wijnen en bieren te laten rijpen.
Wij kunnen niet wachten om dit werkelijkheid te laten worden!!

Hoe kan je helpen en wat krijg je ervoor terug?
Je kan ons helpen doormiddel van crowdfunding dit zijn voorverkoop donaties. Met deze voorverkoop help je ons enorm. Voor ons is dit de beste manier om het mooie pand op te knappen tot een te gekke speciaalzaak.

Hier onder vind je onze Crowdfund.

https://crowdaboutnow.nl/campagnes/2287